Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Uudenmaan yritysten Tehosivut


Espoon Golfseura ry / Espoo Golf

Kotisivut:

Y-tunnus: 0357464-0

Osoite: Blominmetsäntie 2,

02780 Espoo

Sähköposti: if.flogoopsesge

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Espoon Golfseura ry: 0600418841

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Seura on perustettu 1977 ja aloitti toimintansa Suomen toisena 18-reikäisenä kenttänä vuonna 1982. Keskeisen sijaintinsa ansiosta ja urheiluseurapohjaisuutensa takia se tarjoaa espoolaisille sekä kaikille lähialueiden alueilla asuville hyvät mahdollisuudet oppia golfia ja kehittyä siinä vaikka aivan huipulle asti.

Espoon Golfseura tunnetaan yhteisönä, joka on kasvattanut perustamisestaan lähtien huippugolfareita, mutta tarjoaa palveluita ja upean kentän kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille.

Egs on sertifioitu laatuseuraksi. Edellytyksenä on vahva panostus juniortoimintaan ja sen resurssointiin. Akatemia järjestää alkeiskursseja lapsille ja nuorille sekä tarjoaa polun kehittymiseen kilpagolfariksi asti.

Seuramme tekee yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa järjestämällä Espoon kouluille koulugolftapahtumia. Koululaiset ja opiskelijat voivat näin tutustua lajiin sekä innostua liikkumaan luonnossa ystäviensä seurassa.

Espoon Golfseura on urheiluseura, jonka jäseneksi voi liittyä jäsenhakemuksen kautta. Vieraspelaajat voivat tulla pelaamaan maksamalla greenfee-maksun. Ei siis tarvitse sijoittaa osakkeisiin ja pitkäaikaisiin taloudellisiin sitoumuksiin.

Espoon Golfseura toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraan, jossa opit pelaamaan, viihdyt mukavien ihmisten kanssa ja voit harrastaa liikuntaa luonnon helmassa.

Kentänhoidosta vastaa Lepistö & Sons Oy. Osaava ja ammattitaitoinen kenttähenkilöstö tarjoaa monipuolista palvelua kentänhoitoon ja kiinteistöjen ylläpitoon.

Espoo Golf Akatemia on seuran oma toimikunta, joka tarjoaa huippuopetusta kilpapelaajille ja aktiiviharrastajille sekä kaikille, jotka haluavat oppia ja kehittyä golfin parissa. Golf Pro Timo Karvinen, ammattivalmentajien tutkinnon suorittanut Olli Siivola ja juniorivalmennuksesta vastaava Ilkka Helavirta vastaavat erinomaisista opetuspalveluistamme.

Ravintola Rosavilla on kentällä pelaavia palveleva kahvila-ravintola. Rosavilla palvelee kaikkia, niin golfareita, alueen asukkaita kuin satunnaisia ohikulkijoitakin. Rosavilla on avoinna golfkaudella joka päivä.

Tervetuloa viihtymään!