Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Uudenmaan yritysten Tehosivut


Kulturföreningen Grand rf / Kulttuuritalo Grand / Kulturhuset Grand

Kotisivut:

Y-tunnus: 1507105-5

Osoite: Piispankatu 28,

06100 Porvoo

Sähköposti: if.dnargnakcul

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Kulturföreningen Grand rf: 019582002

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Kulttuuritalo Grandin keskeinen sijainti Porvoon sydämessä tekee siitä loistavan kohtaamispaikan niin pienemmille kokouksille kuin isoille seminaareille.

Grandin tilat soveltuvat kaikenlaisiin tapahtumiin, kokouksiin, seminaareihin ja yksityistilaisuuksiin. Meillä on kolme kokous- ja juhlatilaa, suuri Grand-sali, lämpiö ja aula.

Sisääntuloaulassa on inva-wc. Yläkerran tiloihin pääsee kätevästi porrashissillä.

Olethan meihin yhteydessä – autamme sinua tapahtumasi kaikissa järjestelyissä!

Linsén

Linsén on monipuolinen ja hyvin muunneltavissa oleva kokous- ja juhlatila. Linséniin mahtuu 50 henkilöä, mutta soveltuu myös pienemmille kokousryhmille. Tuolirivein tila soveltuu myös suurelle yleisölle esim. esitelmiä ja seminaareja varten. Luokkamuoto, U-pöytä, pitkä kokouspöytä tai diplomaattipöytä onnistuvat mainiosti 30-45 hengen ryhmille.

Linsénissä on dataprojektori, valokuituverkko ja Bose-äänentoistolaite.

Tilaan on oma sisäänkäynti ja suora yhteys keittiöön. Näiden ansiosta Linsén on suosituin juhlatilamme. Autamme mielellämme juhlienne suunnittelussa.

Linsén on yhdistettävissä viereiseen tilaan Arlander (30 paikkaa), jolloin muodostuu jopa 80 henkilön yhtenäinen tila.

Arlander

Arlander on 30 henkilön tila. Tila on kalustettu historiallisilla Alvar Aallon pöydillä ja nahkatuoleilla. Vastapainoksi huoneessa on värikkäät Svensk Tennin verhot, jotka tuovat tilaan ripauksen luovaa energiaa. Tilassa on dataprojektori ja valokuituverkko.

Arlander on yhdistettävissä viereiseen tilaan Linsén (50 paikkaa), jolloin näistä muodostuu yhtenäinen tila jopa 80 henkilölle.

Lilla

Lilla on 18 henkilön tila, joka sijaitsee sisääntulokerroksessa aulan läheisyydessä. Lilla sopii erinomaisesti pienempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Tilassa on dataprojektori ja valokuituverkko.

Grand-sali

 

Grand-salin historia on pitkä. Tilassa on toiminut mm. ravintola, yökerho ja elokuvateatteri Kino Grand. Salin seinälle taiteilija Lennart Segerstråle (1892-1975) on jo talon rakennusvaiheessa (1935) maalannut seinämaalauksen nimeltään <em>Uusmaalainen laulu</em>. Maalaus on kooltaan 3 x 9 m ja peittää melkein kokonaan salin pohjoispuoleisen seinän.

Grand-saliin mahtuu 291 henkilöä nousevaan katsomoon. Ensimmäinen rivi, joka on lattiatasossa, on kokonaisuudessaan poistettavissa (paikat 1-17) tai osittain siirrettävissä esim. pyörätuolipaikkoja varten. Joka toisen istuimen käsinojassa on kätevä taittopöytä.

Valo- ja äänipöytä on sijoitettu katsomon keskelle ja takaa näin parhaan mahdollisen äänenlaadun salin jokaiselle istuimelle.

Näyttämö on kooltaan 7 x 9 m. Sivuilta ja takaa löytyy noin 1 m kulkutila.

Näyttämön varusteluun kuuluu Yamaha-flyygeli.

Katossa on Panasonic-videotykki ja esiriipuksen eteen voi laskea ison valkokankaan, joka mahdollistaa elokuvanäytökset sekä esitelmien laadun ja näkyvyyden aina takariveille saakka. Näyttämön katossa on lisäksi videotykki, joka heijastaa takaverhojen taakse seinään kiinnitettyyn hieman pienempään valkokankaaseen. Näin kuvien ja esittelyjen näyttäminen paneelikeskustelun tai esim. musiikki- ja tanssiesitysten aikana onnistuu.

Grand-salissa on valokuituverkko.

Grand-salin esiriipus on teatraalisen punainen, kulissit ja sivuverhot ovat mustat. Näyttämö on tarpeeksi suuri isompien kokoonpanojen kuten kuorojen tai big bandien konserteille. Näyttämöä voi myös erilaisin valo- ja varjotekniikoin saada sopimaan yhden miehen esityksiin tai duo-konsertteihin.