Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Uudenmaan yritysten Tehosivut


Espoon Palloseuran Jalkapallo ry

Kotisivut:

Y-tunnus: 0237025-9

Osoite: Espoonlahdentie 2,

02360 Espoo

Sähköposti: if.aruesollapnoopseotsimiot

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Espoon Palloseuran Jalkapallo ry: 0400789577

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Espoon Palloseuran jalkapallo ry:n tavoite on tuottaa jalkapalloharrastuksen avulla onnistumisen elämyksiä ja iloa seuran pelaajille, heidän perheenjäsenilleen sekä joukkueiden toimihenkilöille seuran toiminta-alueella Suur-Espoonlahdessa. Toiminnan ydin on hyvän ja kehittävän jalkapalloharrastuksen mahdollistaminen.

Seura tarjoaa aktiivisen harrastuksen pelaajilleen, pääosin 6 - 20 -vuotiaille tytöille ja pojille. Vanhin poikien ikäluokka on A -juniorit, tyttojen B-juniorit, ja seuran nuorimmat pelurit ovat 5-6 -vuotiaita jalkapallokoululaisia. Seuran edustusjoukkueiden tavoitteena on pelata mahdollisimman korkeilla sarjatasoilla. Seuran tavoitteena on niin ikään tarjota jalkapallon harrastamismahdollisuus mahdollisimman monelle alueen juniorille. Miesten joukkueita seurassa on viisi: miesten edustusjoukkueen lisäksi EPS:ssa pelaa miesten kakkosjoukkue sekä kolme miesten harrastejoukkuetta. Olennainen osa seuramme harrastetoimintaa on lisäksi ikämiesten joukkue, joka pelaa piirisarjoja kolmella ryhmällä: KKI +35-, KKI +45- ja KKI +50. EPS:n naisten joukkueita ovat edustusjoukkue sekä naisten harrastejoukkue. Toiminnassaan seura on pitkäjänteinen. Heti joukkueita perustettaessa asiat tehdään seuran järjestelmän mukaisesti, seuran kouluttamien ammattitaitoisten ohjaajien tukemana ja valvomana. Harrastustaan aloittavista lapsista ja nuorista osa tähtää pitkälle, ja heille taataan tähän myös edellytykset. Seura tuntee vastuunsa haaveen toteuttamisen alkutaipaleesta. Espoon Palloseuran Jalkapallo ry tekee osaltaan espoolaista nuoriso- ja sosiaalialan työtä. Yhteistyö alan järjestöjen, Espoon kaupungin ja muiden seurojen kanssa on eräs toiminnan kulmakivi. EPS pyrkii lujittamaan jalkapalloharrastuksen perustaa ja viihtyvyyttä myös kehittämällä suunnitelmallisesti Suur-Espoonlahden harjoitus- ja peliolosuhteita.